2017 Capisme-e Nebbiolo Langhe

Italien Piemonte Langhe
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 040602014
Udsolgt
kr. 149,00
Denne vin springer op ad glasset med masser af personlighed. Her er noter af sorte kirsebær, violer og blommer i skøn harmoni. Smagen er præcis og fokuseret, hvor frugten spiller førsteviolin med kaskader af sort frugt og en herlig underliggende mineralitet, der giver friskheden i vinen., ,  , ,  , , Dette er ikke en Barolo på etiketten, men alligevel er der mange lighedstegn. Vinen er fremstillet af nebbiolo druer, der er høstet fra vinmarken San Pietro, som ligger midt i Barolo-distriktet. ¥nsket med denne vin er at udtrykke terroir og druekarakter optimalt, hvilket gøres ved at lagre vinen på ståltank. På denne måde får man ikke karakteren fra fadet, som ofte er en del af billedet i en god Barolo. Her får man det rene udtryk af druen. Ordet capisme betyder på den lokale dialekt 'forstår du mig', det gør man med denne vin.

Domenico Clerico

Domenico Clerico er navnet på en af Piemontes berømte top-producenter, der laver fremragende både karakterfulde og indbydende rødvine, hvor især deres udgaver af Barolo er i absolut topklasse.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.