2015 Barbera d'Alba DOC Trevigne

Italien Piemonte Barbaresco
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 040602012
Udsolgt
kr. 189,00
Intens og cremet barbera, der giver fuldt ud på alle tangenter. Duften byder på stor åbenhed med saftig moden jordbær og blomme, samt et krydret element til sidst. Smagen er fyldig og cremet med bløde tanniner. Igen kommer der masser af moden frugt og en god renhed i eftersmagen. En vin, der passer godt til svinekød i flere forskellige varianter., , -----, En vin der er fremstillet af barbera druer fra Domenico Clericos marker i Barolo-området. Dette er et eksempel på en barbera der giver stor komplekistet, som følge af en moderne vinifikation. Druerne høstes fuldmodne gæringen fortages over 14 dage med skallerne for at udtrække optimalt med farve og smagsintensitet. Vinen lagres efterfølgende i 70 % nye egetræsfade i mere end et år.,  

Domenico Clerico

Domenico Clerico er navnet på en af Piemontes berømte top-producenter, der laver fremragende både karakterfulde og indbydende rødvine, hvor især deres udgaver af Barolo er i absolut topklasse.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.