2016 Arte Rosso Langhe

Italien Piemonte Langhe
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 040602015
Udsolgt
kr. 245,00
Intens og kraftfuld i næsen, som en stor vin ofte vil vise sig. Her er duftnoter af kirsebær, brombær og solbærbusk. Læg hertil et tydeligt præg fra fadlagringen, der viser sig, som noter af kokos og brændt træ. Smagen er yderst fyldig, hvor der kombineres med duft af sorte bær og urter. En fyldig vin, der passer til intense retter fra efterårets køkken., ,  , ,  , , Denne vin er en del af Domenico Clericos arv, som moderne producent i dette klassiske område. Denne vin er et smukt eksempel på, hvordan man kan blande områdets to store druer og fremstille vinen på en yderst moderne facon. 90 % nebbiolo og 10 % barbera, som lagres på nye barriques, det giver en sort vin med stor struktur og flot afrundet karakter. Nebbiolo druerne høstes fra Ginestra marken og barbera druerne kommer fra Clericos bedste parceller. Druerne vinificeres og lagres hver for sig, indtil den endelige sammenstikning efter godt et år på nye egetræsfade.

Domenico Clerico

Domenico Clerico er navnet på en af Piemontes berømte top-producenter, der laver fremragende både karakterfulde og indbydende rødvine, hvor især deres udgaver af Barolo er i absolut topklasse.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.