2015 Aeroplanservaj Barolo 6 stk ks

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 450,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 040602019
Udsolgt
kr. 5.199,00

Finesse og elegance er nøgleordene her. Duften lukker flot op med friske bær og en hel blomsterbutik. Fadet ligger der, men klart mest som et understregende element. Smagen er fyldig og balanceret med fine frugtnoter. Igen en del sort frugt med blomme, kirsebær og violer. 

Bemærk: Denne vin kommer i 6 stk. kasser med 6 forskellige etiketter. 
Aeroplanservaj betyder på den lokale dialekt vild flyvemaskine. Det var Domenico Clericos kælenavn som barn som hentyder til hans store visioner. Altid på udkig efter nye muligheder. Dette er den eneste Barolo som Clerico laver udenfor Monforte. En vin med mere elegance og finesse. Vinen fremstilles kun i de største årgange fra druer der høstes på Baudana i Serralunga d’Alba i Barolo-distriktet. Vinen lagrer i 24 måneder på små egetræsfade (barrique) hvoraf 30 % er nye. 


Domenico Clerico

Domenico Clerico er navnet på en af Piemontes berømte top-producenter, der laver fremragende både karakterfulde og indbydende rødvine, hvor især deres udgaver af Barolo er i absolut topklasse.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.