2014 Provence Rouge

Frankrig Provence
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 636114
Udsolgt
kr. 139,00
En rigtig lækker frugtfyldt vin med stor smagskompleksitet, men fØrst og fremmest en bred vifte af friske rØde bær, plukket direkte fra busken. Her er noter af brombær, jordbær og lidt klassisk garrigue karakter. Der er lidt noter af lakrids og grØnne blade, som giver godt modspil til den saftige frugt. En vin der passer perfekt til en blandet omgang kØd fra grillen., , Terres Blanches er en af specialisterne i området når vi snakker rØdvin. Deres fokus på dette og deres nære beliggenhed mod Rhonedalen, gØr at stilen minder mere om en god Gigondas end en klassisk Provence. Her er stor kompleksitet og dybde i alle deres rØdvine. Denne vin er fremstillet på 40 % Syrah, 35 % Grenache, 14 % Cabernet Sauvignon og 11 % Mouvedre. Alle druer hØstes i hånden i små kurve og sorteres ved ankomsten til vineriet. Hele tankegangen om ren frugt går igen, så alt dårlig frugt sorteres fra. Gæringen foretages med naturlig gær og vinen laves helt traditionelt. 

Domaine Terres Blanches

Ejendommen er i dag én af de f¢rende i Provence området, og viser hvad lang tids sund behandling af jorden f¢rer med sig. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.