2015 Provence Aurelia Rouge

Frankrig Provence
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 635715
Udsolgt
kr. 199,00
ToprØdvinen fra Terres Blanches som har en stor og kompleks duft med noter af mØrke bær, læder og chokolade. Smagen er fyldig med dyb mØrk moden frugt, igen i den mØrke genre. Der er smagsnoter af brombær, lakrids og mØrk chokolade. Tanninen tager fat og viser denne vins flotte struktur på bedste vis. Nyd denne vin til store bØffer., , Terres Blanches er en af specialisterne i området når vi snakker rØdvin. Deres fokus på dette og deres nære beliggenhed mod Rhonedalen, gØr at stilen minder mere om en god Gigondas end en klassisk Provence. Her er stor kompleksitet og dybde i alle deres rØdvine. Aurelia er opkaldt efter vejen hvor Terres Blanches er beliggende. Aurelia er sammensat af 40 % Syrah, 35 % Grenache, 14 % Cabernet Sauvignon og 11 % Mouvedre. Alle druer hØstes i hånden i små kurve og sorteres ved ankomsten til vineriet. Hele tankegangen om ren frugt går igen, så alt dårlig frugt sorteres fra. Gæringen foretages med naturlig gær og vinen laves helt traditionelt. Aurelia lagres i op til et år på egetræsfade inden aftapningen. 

Domaine Terres Blanches

Ejendommen er i dag én af de f¢rende i Provence området, og viser hvad lang tids sund behandling af jorden f¢rer med sig. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.