2020 Saint Aubin V.V

Frankrig Bourgogne Saint-Aubin
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 637120
Udsolgt
kr. 379,00
Flot gylden i glasset med friske aromaer af hvide blomster, flint, grønne mandler og appelsin. Smagen har god smagsintensitet og fylde - igen flotte blomsternoter, der suppleres af honning og marcipan. Frugten dominerer med stor fylde og vokser sig større med tid i glasset. En stor hvidvin, der vil passe fremragende til grillet fisk eller modne oste., ,  , ,  , , Saint Aubin er hjemmebane for Domaine Roux. Det er her vingården ligger i bakkerne bagved Puligny og Chassagne. Chardonnay vinstokkene står plantet i den hvide kalkholdige jord med en tæthed på 10.000 stokke pr hektar. Den tætte beplantning gør at vinstokkene kæmper om næringen, hvilket giver større kompleksitet i den endelige vin., Processen for de hvide vine hos Domaine Roux følger meget den samme opskrift. Vinene gæres i fade over 3- 4 uger og lagres efterfølgende i 20 - 30 % nyt fad i op til 18 måneder. Dette gælder for alle hvide vine fra kommune til Grand Cru.

Domaine Roux

Less is more. Brødrene Sébastien and Matthieu Roux har indledt en ny og spændende æra for Domaine Roux. De arbejder for at gøre deres families Bourgogne-domæne mindre og bedre. Før i tiden arbejdede vingården overvejende med opkøbte druer, men i dag laver de næsten udelukkende vin på druer af egen avl. Mange marker er blevet omlagt til økologisk dyrkning, og der eksperimenteres f.eks. også med vinificering på amforaer.

Det har aldrig været mere spændende at drikke vine fra Domaine Roux, end det er lige nu, for kvaliteten på deres cuvéer bliver ved med at stige, og vinene har aldrig udtrykt sig mere personligt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.