2018 Meursault Village

Bourgogne Meursault
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 638518
Udsolgt
kr. 549,00

Fed cremet Meursault, som åbner flot op i glasset med noter af moden tropisk frugt som ananas og lyche. Bagved kommer fadet ind i duftbilledet med noter af toast og lidt krydderi. I munden opleves vinen fyldig i god balance, hvor syre og smagsintensitet følges flot ad.

Meursault er en af de absolut bedste kommuner i Bourgogne til hvidvin. Her er vinen fremstillet af det familieejede Domaine Roux med stor kærlighed til druerne. Processen for de hvide vine hos Domaine Roux følger meget den samme opskrift. Vinene gæres i fade over 3- 4 uger og lagres efterfølgende i 20  30 % nyt fad i op til 18 måneder. Dette gælder for alle hvide vine fra kommune til Grand Cru.

Domaine Roux

Domaine Roux er en af Bourgognes store og traditionsrige jordbesiddere, som gennem årene har etableret sig som et af den prestigefyldte regions absolutte top-vinhuse takket være deres fantastiske og meget klassiske terroir-drevne rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.