2018 Chassagne-Montrachet Les Chaumes

Bourgogne Chassagne-Montrachet
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 637318
Udsolgt
kr. 529,00
Stor og fedmefuld Chassagne Montrachet fra den sydlige ende af kommunen. Et skoleeksempel på rigdom, fylde, mineralitet og friskhed i komplet balance. Vinen har en smuk let-gylden farve, med indsmigrende dufte af gule æbler, modne stenfrugter og akacieblomst, ledsaget af dybe noter af smØr og hasselnØd. Rig og cremet mundfØlelse, men med en imponerende struktur og mineralitet. Honningmelon, fersken og hvide liljer, smelter sammen rØg, friske nØdder og toast. En bragende syre og ubeskrivelig længde i vinens saftspændte finale. Den ultimative ledsager til stegt hummer eller havtaske, gerne ledsaget af brunet smØr med citron og hasselnØd.  , , -----, , šLes Chaumes› er en vinmark, eller mere præcist navnet på flere forskellige parceller, beliggende i den sydlige ende af kommunen Chassagne Montrachet. Processen for Domaine Roux™s hvidvine fØlger i hØj grad den samme opskrift. Vinene gærer på fade i 3-4 uger og lagrer efterfØlgende i op til 18 måneder på 20-30% nye egetræsfade (i dette tilfælde 12-14 mdr.).

Domaine Roux

Domaine Roux er en af Bourgognes store og traditionsrige jordbesiddere, som gennem årene har etableret sig som et af den prestigefyldte regions absolutte top-vinhuse takket være deres fantastiske og meget klassiske terroir-drevne rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.