2018 Bourgogne Rouge La Moutonnière

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 637518
Udsolgt
kr. 159,00
Denne røde Bourgogne fremstår med stor renhed i duften, hvor der er noter af modne jordbær og hindbær, som understreges af et lille urtet element. Smagen er mild med god friskhed. Tanninerne viser sig flot integreret og den rene røde frugt gør denne velegnet til lyst kød.  , , , ,  -----, , , ,  , ,  , , Introduktionen til de røde Bourgognevine hos Domaine Roux forgår på højt niveau. Roux familien vælger at høste Pinot Noir druerne fra tætplantede vinmarker i Saint Aubin og Puligny Montrachet. Druerne høstes i hånden og gæringen foregår i ståltanke for at bevare mest mulig friskhed og renhed i vinen. Inden aftapning lagrer vinen i 8 måneder i de dybe kældre hos Domaine Roux i Saint Aubin.  

Domaine Roux

Less is more. Brødrene Sébastien and Matthieu Roux har indledt en ny og spændende æra for Domaine Roux. De arbejder for at gøre deres families Bourgogne-domæne mindre og bedre. Før i tiden arbejdede vingården overvejende med opkøbte druer, men i dag laver de næsten udelukkende vin på druer af egen avl. Mange marker er blevet omlagt til økologisk dyrkning, og der eksperimenteres f.eks. også med vinificering på amforaer.

Det har aldrig været mere spændende at drikke vine fra Domaine Roux, end det er lige nu, for kvaliteten på deres cuvéer bliver ved med at stige, og vinene har aldrig udtrykt sig mere personligt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.