2015 Bourgogne Rouge La Moutonnière

Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 637515
Udsolgt
kr. 149,00
Denne rØde Bourgogne fremstår med stor renhed i duften, hvor der er noter af modne jordbær og hindbær, som understreges af et lille urtet element. Smagen er mild med god friskhed. Tanninerne viser sig flot integreret og den rene rØde frugt gØr denne velegnet til lyst kØd., , Introduktionen til de rØde Bourgognevine hos Domaine Roux forgår på hØjt niveau. Roux familien vælger at hØste Pinot Noir druerne fra tætplantede vinmarker i Saint Aubin og Puligny Montrachet. Druerne hØstes i hånden og gæringen foregår i ståltanke for at bevare mest mulig friskhed og renhed i vinen. Inden aftapning lagrer vinen i 8 måneder i de dybe kældre hos Domaine Roux i Saint Aubin.

Domaine Roux

Domaine Roux er en af Bourgognes store og traditionsrige jordbesiddere, som gennem årene har etableret sig som et af den prestigefyldte regions absolutte top-vinhuse takket være deres fantastiske og meget klassiske terroir-drevne rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.