2019 Bourgogne Blanc Les Murelles

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 637019
Udsolgt
kr. 159,00
God friskhed og smagsintensitet med klassiske noter af tropisk frugt i næsen. Der er en anelse krydderi fra fadet, men meget elegant i sit udtryk. Der kommer et element af hvide blomster og frisk mineralitet. Smagen har god dybde, men er primært frisk med druens typiske cremede karakter. En god introduktion til de hvide vine hos Roux., , -----, , Chardonnay druerne til denne vin kommer fra marker i Chassagne-Montrachet kommunen, men fra marker der ikke har kommune appellation. Vinen har fået kortere tid på fad inden aftapning, hvilket klart kan fornemmes i duft og smag. Denne hvidvin er fremstillet af håndhøstede druer. Vinen fremstilles helt traditionelt, men lagres ikke på fad. For at få den klassiske fede stil frem har vinmager Mathieu Roux valgt at modne denne 6 måneder på bundfaldet.

Domaine Roux

Less is more. Brødrene Sébastien and Matthieu Roux har indledt en ny og spændende æra for Domaine Roux. De arbejder for at gøre deres families Bourgogne-domæne mindre og bedre. Før i tiden arbejdede vingården overvejende med opkøbte druer, men i dag laver de næsten udelukkende vin på druer af egen avl. Mange marker er blevet omlagt til økologisk dyrkning, og der eksperimenteres f.eks. også med vinificering på amforaer.

Det har aldrig været mere spændende at drikke vine fra Domaine Roux, end det er lige nu, for kvaliteten på deres cuvéer bliver ved med at stige, og vinene har aldrig udtrykt sig mere personligt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.