2020 Coteaux du Layon Saint Lambert

Frankrig Loire Loire
Dessertvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 458420
Udsolgt
kr. 219,00

Coteaux du Layon er én af de vigtigste appellationer i det centrale Loire, der specialiserer sig i søde vine influeret af botrytis - en særlig svampevækst der angriber druerne, resulterende i en helt særegen type af vin. St. Lambert er én af områdets centrale kommuner, og med denne benævnelse, kræves det at vinen er produceret på 100% botrytiseret frugt. Ogereau's udgave er sammensat af 100% Chenin Blanc (som reglerne foreskriver), som høstes og håndselekteres af 5 omgange i vinmarken, men ved selve begyndelsen af deres koncentration. Sidstnævnte for at skabe en Coteaux du Layon i den lettere, friskere og mere elegante ende af spektret. Vinen har et restsukkerindhold på 98,7 g/liter, balanceret af et syreindhold på 4,2 g/liter - og er lagret i en kort periode på en blanding af større og mindre 500 liters fade (med fuld bærmekontakt).  

Domaine Ogereau

Domaine Ogereau er et familieejet domaine fra 1890, beliggende i kommunen Saint-Lambert-du-Lattay i vindistriktet Anjou. Den unge og talentfulde vinmager Emmanuel (5. generation) står i dag for den daglige drift, i tæt samarbejde med sin far Vincent.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.