2016 Morgon Grand Cras

Frankrig Beaujolais
Gamay
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 610416
Udsolgt
kr. 215,00
En rank vin med god intensitet i alle aspekter. Her er en del sorte kirsebær, lidt krydderurter direkte fra haven og god friskhed i duften. Smagen er rank med fine elegante smagsnoter af igen den sorte frugt, lidt urter og god dybde. En vin der udvikler sig i glasset med stor charme og livlighed., , -----, , En virkelig flot Beaujolais med 100 % Gamay, fra 40 år gamle vinstokke, der er dyrket som små buske i det der hedder gobelet. Her dækker det naturlige bladlØv for solen, så druerne ikke bliver brændt. Der er på denne måde kun plads til 4500 - 5000 vinstokke per hektar, som også holder det samlede udbytte lavt. Der arbejdes fra 2016 Økologisk i vinmarkerne og alt arbejde udfØres med stor respekt for det naturlige liv mellem vinstokkene., , , , Jordbunden her på Les Grand Cras er kolluvium som er den type jord der ofte er for foden af en bakke med en stor mængde mineraler i sig. Parceller vender optimalt med sydØst for solen., HØsten foregår i små plastikbØtter. Vinifikationen tager 15 - 20 dage med gæring i cementtanke. EfterfØlgende lagres hver parcel separat i en kombination af egetræsfade på forskellig stØrrelse i ca. 1 år. En velbalanceret vin der kan drikkes ung, men også har potentiale til flere år i kælderen.

Domaine Mee Godard

Domaine Mee Godard har trods sin beskedne størrelse i de senere år udviklet sig til et af Beaujolais’ absolutte top-vinhuse takket være deres karakterfulde og meget terroirdrevne rødvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.