2016 Morgon Grand Cras

Beaujolais
Gamay
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 610416
Udsolgt
kr. 215,00
En rank vin med god intensitet i alle aspekter. Her er en del sorte kirsebær, lidt krydderurter direkte fra haven og god friskhed i duften. Smagen er rank med fine elegante smagsnoter af igen den sorte frugt, lidt urter og god dybde. En vin der udvikler sig i glasset med stor charme og livlighed., , -----, , En virkelig flot Beaujolais med 100 % Gamay, fra 40 år gamle vinstokke, der er dyrket som små buske i det der hedder gobelet. Her dækker det naturlige bladlØv for solen, så druerne ikke bliver brændt. Der er på denne måde kun plads til 4500 - 5000 vinstokke per hektar, som også holder det samlede udbytte lavt. Der arbejdes fra 2016 Økologisk i vinmarkerne og alt arbejde udfØres med stor respekt for det naturlige liv mellem vinstokkene., , , , Jordbunden her på Les Grand Cras er kolluvium som er den type jord der ofte er for foden af en bakke med en stor mængde mineraler i sig. Parceller vender optimalt med sydØst for solen., HØsten foregår i små plastikbØtter. Vinifikationen tager 15 - 20 dage med gæring i cementtanke. EfterfØlgende lagres hver parcel separat i en kombination af egetræsfade på forskellig stØrrelse i ca. 1 år. En velbalanceret vin der kan drikkes ung, men også har potentiale til flere år i kælderen.
Robert Parker 90 points

"sapid bouquet of sweet red fruit mingled with potpourri, spice and subtle roasted game bird."

Sep 2018

Domaine Mee Godard

Domaine Mee Godard har trods sin beskedne størrelse i de senere år udviklet sig til et af Beaujolais’ absolutte top-vinhuse takket være deres karakterfulde og meget terroirdrevne rødvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.