2016 Morgon Cote du Py Passerelle

Frankrig Beaujolais
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 610516
Udsolgt
kr. 339,00
En stor vin, som man ikke tænker Beaujolais omkring når den kommer i glasset. Tæt i farven, tæt i duften. Her er sort frugt og så kommer den friske rØde kant snigende. Levende i smagen med stor dybde og intensitet. Smagen har god mineralsk friskhed og mange rØde toner som giver friskhed og liv i vinen. En unik vin, fra et helt unikt terroir., , En virkelig flot Beaujolais med 100 % Gamay, fra 65 år gamle vinstokke, der er dyrket som små buske i det der hedder gobelet. Her dækker det naturlige bladlØv for solen, så druerne ikke bliver brændt. Der er på denne måde kun plads til 4500 - 5000 vinstokke per hektar, som også holder det samlede udbytte lavt. Der arbejdes fra 2016 Økologisk i vinmarkerne og alt arbejde udfØres med stor respekt for det naturlige liv mellem vinstokkene., , , , Vinen i denne Passerelle 577 er druer som kommer fra to helt unikke parceller i Côte de Py. En med ren skiffer jordbund og en med blå sten. Vinen herfra har for Mee en helt unik karakter og lagrer derfor kun på egetræsfade, men i helt op til 18 måneder. HØsten foregår i små plastikbØtter. Vinifikationen tager 15 - 20 dage med gæring i cementtanke.

Domaine Mee Godard

Domaine Mee Godard har trods sin beskedne størrelse i de senere år udviklet sig til et af Beaujolais’ absolutte top-vinhuse takket være deres karakterfulde og meget terroirdrevne rødvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.