2015 Morgon Corcelette

Beaujolais
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 610215
Udsolgt
kr. 179,00
En tæt og saftig Morgon fra gamle vinstokke. En ekspressiv og åben duft med noter af kirsebær, peber og en anelse læder fra fadlagringen. Smagen er levende med fokus på frugten. Der er en god tannin, som balanceres af fin frisk frugtsyre og god dybde i frugten., , En virkelig flot Beaujolais med 100 % Gamay der er dyrket som små buske i det der hedder gobelet. Her dækker det naturlige bladlØv for solen, så druerne ikke bliver brændt. Der er på denne måde kun plads til 4500 - 5000 vinstokke per hektar, som også holder det samlede udbytte lavt. Der arbejdes fra 2016 Økologisk i vinmarkerne og alt arbejde udfØres med stor respekt for det naturlige liv mellem vinstokkene.  Jordbunden er med granitholdig top-soil og med en sydØst vendt eksponering for perfekt vinkel i forhold til solens bane. Druerne til Corcelette kommer fra de to parceller Bellevue og Montillet. HØsten foregår i små plastikbØtter. Vinifikationen tager 15 - 20 dage med gæring i cementtanke. EfterfØlgende lagres hver parcel separat i en kombination af egetræsfade på forskellig stØrrelse. En velbalanceret vin der kan drikkes ung, men også har potentiale til flere år i kælderen.
Robert Parker 93 points

"The 2015 Morgon Corcelette has a gorgeous bouquet: very pure and enticing with vibrant red cherry and crushed strawberry fruit laced with blueberry. T"

Neal Martin

Domaine Mee Godard

Domaine Mee Godard har trods sin beskedne størrelse i de senere år udviklet sig til et af Beaujolais’ absolutte top-vinhuse takket være deres karakterfulde og meget terroirdrevne rødvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.