2020 Beaujolais Villages

Beaujolais Beaujolais
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 610020
Udsolgt
kr. 179,00
Jyllandsposten Beajolais-vintest, april 2021, 92/100 point:, "Mee Godard er på kort tid blevet et stort navn i Beaujolais grundet sine tætte, dybe, balancerede og lagringsværdige økovine. Denne villages-vin viser hvorfor; Den har power, substans og dybde, og dog er frugten så aromatisk raffineret og puristisk; delvist kulsyregæret med lang maceration, kun en tredjedel af druerne er afstilkede her. Lag på lag af mørk, lakridset frugt. Fuld af kirsebærsten og lidt karamel. Viol, ymer, vådt grus og velkalibreret fadkrydderi. Den sødmefulde frugt er holdt i ave af perfekt syre, let bitterhed og et seriøst hug fra finkornet tannin. Meget overbevisende villages-vin, der bokser over sin vægtklasse. Det samme gør prisen."

Domaine Mee Godard

Domaine Mee Godard har trods sin beskedne størrelse i de senere år udviklet sig til et af Beaujolais’ absolutte top-vinhuse takket være deres karakterfulde og meget terroirdrevne rødvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.