2015 Banyuls Blanc

Banyuls
Hvidvin - 75,00 cl. - 15,00% vol. - Varenummer: 821915
Udsolgt
kr. 199,00
Citrus, græs, tØrret abrikos og gule rosiner. Bitter hvid fersken og en stor hvid blomsterbuket. En sØdme der ikke er for voldsom, men i fin balance med frugten og den bitre kant. Eftersmagen lukker op for ren frugt og sØdmen kommer snigende diskret og velbalanceret. God til lettere desserter, som fx en fransk citrontærte., , -----, , Denne Banyuls er ret unik da den er hvid, hvilket er undtagelsen i dette område. Vinen er kombineret af 3 forskellige grØnne druer; 25 % Muscat de Alexandria, 70 % Grenache Blanc og 5 % Malvasia. Druerne dyrkes på en 1 hektar gammel parcel der er Østvendt så druerne får den optimale modenhed, som især er vigtigt for at udvikle den perfekte aroma i Muscat druerne. Der hØstes under 20 hl/ha, hvilket er med til at give den gode koncentration i den endelige vin. Vinen gæres og lagres på ståltanke for at bevare de originale aromaer fra druerne.

Domaine du Mas Blanc

Domaine du Mas Blanc er et traditionsrigt vinhus beliggende i den franske by Banyuls-sur-Mer tæt på den spanske grænse, hvor man på tredje generation producerer klassiske vine af høj kvalitet, herunder de traditionsrige og lokale Banyuls-hedvine.  


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.