2012 Lirac Rouge La Dame Rousse

Frankrig Rhône Lirac
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 103012
Udsolgt
kr. 149,00
En Lirac der er blandet af lige dele Grenache og Syrah, fra 40 år gamle vinstokke. Med den enorme fylde og koncentration der er i denne vin, smager dette bedre end det meste Chateauneuf-du-Pape. Stor duft af solbær, hindbær og lakrids. Et referencepunkt for de andre producenter i Lirac distriktet. En rØdvin der passer godt til kraftige kØdretter eller vildt., -----La Dame Rousse betyder den rØdhårede dame, som skovsnepen kaldes af nogle. Druerne dyrkes i Lirac appellationen, der stort set ligger lige ved siden af Chateauneuf-du-Pape og har et tilsvarende terroir. Vinmarken er 22 hektar stor og vinstokkene 40 år gamle. Cuvée La Dame Rousse er sammensat af 50 % Syrah og 50 % Grenache. Der hØstes ved 40 hl/hektar, hvilket ligger i den lave ende af skalaen og sikrer hØj intensitet i druerne. Efter endt hØst i hånden, bliver druerne afstilket og gennemgår en 30 dage lang gæring. Vinen lagres i ståltanke for at bevare sin friske frugt og aftappes på ejendommen.

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.