2017 La Remise Sans Soufres Rouge

Frankrig Rhône Cotes du Rhone
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 103417
Udsolgt
kr. 139,00

Den yderst sjældne druesort, marselan, kommer her under kyndig behandling af en af Rhônedalens dygtigste producenter og stråler i glasset som et danefæ, man netop har gravet frem fra strandsandet.

Marselan er en krydsning af Cabernet Sauvignon og Grenache, som blev skabt i 1961 af Paul Truel. Druesorten er god til at modstå varme og bruges derfor af producenter, som gerne vil skabe vine med intensitet, der bevarer deres struktur og finesse.

I Domaine de la Mordorée-versionen kommer druerne fra biodynamiske, Demeter-certificerede vinmarker, og er både vinificeret og lagret uden nogen tilsætning af sulfitter. En skånsom tilgang til produktionen, som forpligter, da det kræver stor omhyggelighed under vinificeringen, for at undgå fejl i vinen. Der er dog ingen slinger i valsen hos Mordorée, og deres La Remise Sans Soufres Rouge cuvée udtrykker sig fejlfrit, sprødt og saftigt i glasset.

Vinen har en fyldig og omfavnende tekstur, hvor rigelige mængder af assorterede, mørke og modne bær udgør smagsbilledet og får modspil af en velintegreret tanninstruktur. Det kalder på mad med enten god fedme, intensitet eller begge dele. Selv foreslår Domaine de la Mordorée at drikke den til en velassorteret charcuteri-tallerken eller til en tung og intens omgang barbecue-marinerede udskæringer, der har været forbi grillens varme planker.

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.