2021 La Remise Rosé

Frankrig Rhône Cotes du Rhone
Rosévin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 103721
Udsolgt
kr. 110,00

Saftig rosévin fra kongen af Tavel. Flot rød farve med god dybde. Duften er ren citrus og små røde bær, som kirsebær og jordbær. Smagen er medium fyldig med stor friskhed fra frugtsyren, og herlig balance i alle elementer. En vin, der vil stå godt til salater med fisk, eller til et glas alene.

Herlig umaskeret og frisk rosévin fra kongen af Tavel. Her fremstillet på en kombination af Merlot og Marselan, to druer der komplimenterer hinanden på bedste vis i denne vin. Der høstes fra et område på kun 3 hektar og mosten kommer fra det første pres af disse druer. Helt ren og uden fad er denne klar til at drikke og nyde med det samme.
 

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.