2014 Cotes du Rhone La Dame Rousse

Frankrig Rhône Cotes du Rhone
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 103114
Udsolgt
kr. 115,00
Top Rhonevin fra en af de bedste producenter i Châteuneuf-du-Pape. Flot rØd i glasset med en frugtdomineret duft af brombær og violer i baggrunden. Smagen er blØd, med en frisk bid fra frugtsyren. En vin der fylder godt i mundhulen og som har en lang eftersmag. Perfekt ledsager til krydrede retter., , -----, , Denne Cotes du Rhone fremstiller la Mordorée af druer fra 2 forskellige sektorer i Cotes du Rhone. Den ene sektor tilfØrer frugt og den anden fylde samt kompleksitet. Samtidig er vinen komponeret af Grenache 40 %, Syrah 30 %, Cinsault 15 %, Carignan 10 % og Counoise 5 %. Druerne hØstes i hånden fra ca. 20 år gamle vinstokke. Alle druer afstilkes og gæringen foretages over 15 dage ved maksimalt 30 grader. Vinen tappes på ejendommen.

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.