2014 Chateauneuf du Pape La belle Voyageuse

Frankrig Rhône Chateauneuf-du-Pape
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 104114
Udsolgt
kr. 379,00
En meget indsmigrende og blØd Chateauneuf-du-Pape fra Dom. Mordoree. Her er en stor og åben buket af noter fra glasset med fokus på mØrk frugt, men suppleret fint af krydderurter og mØrk chokolade. Smagen er fyldig, men balanceret. Tanninen ligger bagved den blØde modne frugt der fylder hele munden. Varm og charmerende på samme tid. En god ledsager til lammekØd., , -----, , Dette er den ene af de 2 cuveer som Mordoree fremstiller i Chateauneuf-du-Pape. Idéen med denne cuvée er at have en vin, der er drikkeklar i en ung alder på bekostning af lagringspotentialet. Stadig fremstillet med samme kærlighed og opmærksomhed som den store cuvée. Mest Grenache, suppleret med mindre mængder af Mourvedre, Syrah og Counoise. Druerne afstilkes inden lang gæring ved kontrolleret temperatur. Vinen lagrer på en kombination af egetræ og ståltank.

Domaine de la Mordorée

Domaine de la Mordorée er et familiejet vinhus beliggende i Tavel i den sydlige del af Rhônedalen ikke langt fra Avignon, der har specialiseret sig i klassiske, egnstypiske og terroir-drevne r¢de, hvide og rosévine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.