2020 Mescladis Rosé Pic Saint Loup

Frankrig Languedoc Languedoc
Rosévin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 621720
Udsolgt
Special pris kr. 69,00 Normalpris kr. 119,00

Saftighed, frugt og Sydfransk krydderi. Mescadís er levende og forfriskende, men har samtidig stor karakter og intensitet. Duften byder på en frugtbuket af modne vilde jordbær, tørrede roser og røde kirsebær, ledsaget af grape og friske estragonblade. Mellem-fyldig mund, hvor den friske frugt og levende syre, komplimenteres af et ganske blidt tanninbid. Solmodne nektariner, boysenbær og skovjordbær, suppleret af violer og friske krydderurter. Ren, forfriskende og harmonisk eftersmag, der næsten kalder på endnu en tår. En vin der er som skræddersyet til en klassisk fransk fiskesuppe, smagfulde gedeoste eller stegte skaldyr.


Vinen er biodynamisk certificeret og kommer fra appellationen Pic Saint Lup i vinregionen Languedoc. En af de køligste zoner i regionen, hvilket gør det til et oplagt dyrkningsområde til produktion af rosé. Vinen er sammenstukket af 60% Syrah, 20% Grenache og 20% Mourvèdre. Mosten ligger i en kortere periode i kontakt med drueskallerne, hvilket giver vinen sin delikate korale farve. Vinen lagrer på betontanke i 5 mdr. i kontakt med de døde gærceller, for at give vinen tekstur og fylde.

Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.