2016 Les Garrigues Rouge Languedoc

Frankrig Languedoc
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 621816
Udsolgt
kr. 125,00
Karakteren af Sydfrankrig pakket ned i en flaske. Les Garrigues er duften af kalket jordbun, varme sorte vindruer, oliven og lavendel. Herlig åben duft med fokus på frisk rØd frugt, der understreges af tØrrede krydderurter og frisk peber. En kraftfuld rØdvin i lækker balance. Druerne er dyrket Økologisk ved middelhavet, hvor solen giver dybde og blØde tanniner. Nyd denne til en god burger, eller et grillet stykke oksekØd., , -----, , , , Les Garrigues er duften af det sydlige Frankrig, kalket jordbund, opvarmet af solen og frugt pakket ind i modne tanniner. 55 % Syrah, 25 % Carignan og 20 % Grenache noir. I vinmarken er der en helt naturlig tilgang til pasningen. Blomster og godt humØr bliver vægtet hØjere end kemikalier her. De Økologisk dyrkede druer hØstes ved lavt udbytte og målet er at udtrykke områdets sande karakter. Vinfremstilling med fokus på naturens gang. Afstilkning, separat vinifikation for hver druetype, gæring med temperaturstyring og til sidst lagring i cementtanke i 14 måneder.

Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.