2016 Copa Santa Rouge Languedoc MG

Frankrig Languedoc
Rødvin - 150,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 622216
Udsolgt
kr. 429,00
Den sorte og intense topvin fra Domaine Clavel. Et fantastisk terroir træder igennem i duften med peber, sorte brombær og et krydret element til sidst. Smagen er fyldig, men med en kontrollerende frugtsyre der får tingene til at balancere på fineste vis. Noterne er helt klart på de sorte frugter og bær, som kun understreges af det krydrede element fra fadlagringen. En vin der passer flot til store bØffer, direkte fra grillen., , -----, , , , Copa Santa er klassikeren fra Domaine Clavel. Vinen kommer fra en 7 hektar vinmark i området Mejanelles udenfor Montpellier. En masse rØd ler ovenpå en hård og stenet jordbund giver perfekt dræning til vinstokkene. Vinen er sammensat af 87 % Syrah og 17 % Grenache fra gamle vinstokke der dyrkes Økologisk, med et stærkt Øje på biodynamiske principper. Druerne hØstes i hånden og afstilkes inden de to druesorter vinificers separat. Vinen lagrer i 15 måneder på en kombination af store og små egetræsfade.

Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.