2014 Cascaille Blanc Languedoc MG

Frankrig Languedoc
Hvidvin - 150,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 622114
Udsolgt
kr. 265,00
Frisk og levende hvidvin fremstillet I små mængder. En yderst kompleks duft med noter af alt fra hvid fersken over citrusfrugter og hvide blomster. Levende i munden med god intensitet fra frugten og en flot balancerende frugtsyre. En vel balanceret hvidvin der passer flot til skalddyr., , , -----, , En ganske lille mængde hvidvin produceres hos Domaine Clavel, fra markerne lige ved vineriet i Mejanelles. Vinen har friskhed og længde fra rousanne druen, samt fylden fra grenache. Der er ca. 40 % af hver af disse druer, samt mindre mængder af andre lokale druer. Druerne er hØstet i hånden fra de Økologisk dyrkede marker. Vinen lagres på en kombination af store cementtanke, samt mindre æggeformede tanke.

Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.