2015 Cascaille Blanc Languedoc

Frankrig Languedoc
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 621615
Udsolgt
Special pris kr. 89,00 Normalpris kr. 145,00

Frisk og levende hvidvin fremstillet I små mængder. En yderst kompleks duft med noter af alt fra hvid fersken over citrusfrugter og hvide blomster. Levende i munden med god intensitet fra frugten og en flot balancerende frugtsyre. En vel balanceret hvidvin der passer flot til skalddyr.

En ganske lille mængde hvidvin produceres hos Domaine Clavel, fra markerne lige ved vineriet i Mejanelles. Vinen har friskhed og længde fra rousanne druen, samt fylden fra grenache. Der er ca. 40 % af hver af disse druer, samt mindre mængder af andre lokale druer. Druerne er høstet i hånden fra de økologisk dyrkede marker. Vinen lagres på en kombination af store cementtanke, samt mindre æggeformede tanke.

Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.