2018 Bonne Pioche Rouge Pic Saint Loup

Frankrig Languedoc Languedoc
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 621918
Udsolgt
kr. 179,00

Pic St Loup er den stejle klippe, der lægger navn til dette område. Vinen springer op af glasset med sort frugt, peber og animalske toner. En stor saftighed i smagen, hvor frugtsyren giver liv og glade dage. Smagsindtryk, hvor sorte kirsebær blander sig med søde krydderier og lakrids. En fyldig vin, der balancerer flot i mundhulen. Nyd denne flaske til et stykke lam eller okse fra grillen.

Pic St Loup er navnet på et klippefremspring i Languedoc regionen. Dette er den første bjergkæde, som skyerne støder på når de kommer fra Middelhavet. Af samme grund er der her langt mere nedbør og et helt andet mikroklima end man oplever andre steder i Languedoc. Kombinationen her med varme dage og kølige nætter, samt den rigtige vandmængde giver stor modenhed i frugten. 65 % Syrah, 20 % Mourvedre og 15 % Grenache dyrkes efter biodynamiske forskrifter i marken, med ekstrem respekt for naturen. Der høstes med lavt udbytte og druerne afstiles inden gæring i cementtank. Efter en lang og kølig gæring lagres vinen på en kombination af 35 hl store træafde og 7 hl æggeformede cementtanke.

Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.