2007 Alsace Riesling Vendanges Tardives

Frankrig Alsace
Hvidvin - 50,00 cl. - 11,00% vol. - Varenummer: 638407
Udsolgt
kr. 239,00
Flot vendages tardives med fine noter af abrikos og hvide blomster, men med en dyb, tæt frugt grundet den senere hØst af druerne., ?Samtidig har alderen givet den karakteristiske lette petroleum note, som Riesling får ved alder, En oplagt ledsager til Foie Gras.

Domaine Bliemerose

Vingårdens 17,5 hektar er beliggende på gode skråninger omkring Rosheim med ler og kalkholdig jordbund. Der arbejdes med de 7 typiske druer; Riesling, Pinot Gris, Pinot Auxerrois, Sylvaner, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Noir.

Derudover produceres der en Cremant af meget høj kvalitet. En del af vinstokkene er helt op til 80 år gamle og plantet af Carmelles bedstefar. En del af hemmeligheden bagved koncentrationen i disse vine er det meget lave udbytte på mellem 30 og 45 hl/ha. Hvilket er omkring det halve af det tilladte udbytte for Grand Cru Alsace. Der bruges store gamle egetræsfade og andre neutrale gærings- og lagringskar.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.