2015 Alsace Pinot Gris

Frankrig Alsace
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 637815
Udsolgt
kr. 189,00

Domaine Bliemeroses Alsace Pinot Gris er en vin med stor personlighed og karakter. Vinen har en flot gylden farve med kobberfarvede reflekser og udsender en kompleks og intens duft af modne abrikoser, honning og krydderier. Smagen er rig og fyldig med noter af fersken, honning og nødder, og en blød, cremet tekstur.

Druerne til denne vin kommer fra en nøje udvalgt parcel i Alsace-regionen og er hØstet ved optimal modenhed. Efter en skånsom presning og gæring på ståltanke, lagres vinen på egetræsfade i 12 måneder, hvilket bidrager til dens kompleksitet og karakter.

Alsace Pinot Gris er en fremragende vin til fede fiskeretter, lyst kød og modne oste. Vinen kan nydes nu, men har også potentiale til at udvikle sig yderligere i flasken i de kommende år.

Med deres Alsace Pinot Gris viser Domaine Bliemerose deres evne til at skabe vine med karakter og finesse, og at de er en producent, der bør have opmærksomhed i Alsace.

Domaine Bliemerose

Vingårdens 17,5 hektar er beliggende på gode skråninger omkring Rosheim med ler og kalkholdig jordbund. Der arbejdes med de 7 typiske druer; Riesling, Pinot Gris, Pinot Auxerrois, Sylvaner, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Noir.

Derudover produceres der en Cremant af meget høj kvalitet. En del af vinstokkene er helt op til 80 år gamle og plantet af Carmelles bedstefar. En del af hemmeligheden bagved koncentrationen i disse vine er det meget lave udbytte på mellem 30 og 45 hl/ha. Hvilket er omkring det halve af det tilladte udbytte for Grand Cru Alsace. Der bruges store gamle egetræsfade og andre neutrale gærings- og lagringskar.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.