2020 Volnay 1. Cru Clos des Chênes

Frankrig Bourgogne Volnay
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 635920
Udsolgt
kr. 649,00

Antonin Guyons ikoniske bløde og saftige Bourgognestil finder her en genial samarbejdspartner i den kendte Premier Cru-mark fra Volnay, Clos des Chênes.

Clos des Chênes-marken ligger lige syd for selve Volnay by og nyder en mere sydlig eksponering på markerne, end hvad der normalt er i Volnay. Derfor modner druerne bedre her og får derfor opbygget en stærkere mostintensitet. En ting, der spiller direkte ind i den stil, som Antonin Guyon foretrækker. For de elsker at lave dybe, saftige og runde Bourgogne-vine, og det er præcis den slags druer, man kan høste fra Clos des Chênes.

En rund og silkeblød Bourgogne, hvor modne røde bær suser rundt på paletten, ledsaget af et snært af en mineralsk tone og en fornemmelse af skovbund. Og den velkendte, Volnayske blødhed og feminine elegance er også allestedsnærværende.

En fantastisk vinoplevelse til alle med hang til silkeblød Bourgognevin med masser af frodig frugt.

Vinen har lagret 16 måneder i franske egetræsfade, hvoraf 30% har været nye.

Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.