2016 Pernand-Vergelesses 1. Cru Sous Frétille Blanc

Frankrig Bourgogne Savigny-lès-Beaune
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 635316
Udsolgt
kr. 379,00

Flot klar i glasset med friske blomsteraromaer og en underliggende tone af hasselnødder. Vinen har god mundfylde, men mere tropiske frugtnuancer og en frisk citruskarakter. En god frugtsyre giver modspil til den modne frugt. 

Pernand Vergelesses kommunen ligger nord for Beaune, mellem Aloxe Corton og Savigny-les-Beaune. Sous Fretille marken ligger øverst på skråningen, lige ved byen. Her ejer Antonin Guyon lige under 1 hektar, som med en meget stejl eksponering har fremragende sol. Jordbunden med hvid mergel er virkelig god til Chardonnay druerne som de her har plantet. Druerne høstes i hånden og sorteres anden gang ved ankomsten til vineriet, så kun de bedste kommer med i gæringskaret. Vinen lagrer i 12 måneder på fad inden aftapning. 


Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.