2018 Meursault-Charmes 1. Cru Les Charmes Dessus

Frankrig Bourgogne Meursault
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 638818
Udsolgt
kr. 689,00

Dyb gylden i glasset med ekspressiv duft af modne tropiske frugter og hvide blomster. Fadet spiller en markant rolle, men frugten vinder kampen, selv i en ung alder. Med lidt tid i glasset lukker vinen op for alle elementerne med god dybde og kompleksitet. Der er klassiske noter af frisk smør, ristede nødder og en frugtsyre til at give balancen. 

Dessus henviser til at den parcel som Guyon ejer på Charmes marken er den øvre del. Her har Guyon 0,69 hektar, hvilket ikke er mange vinstokke. Chardonnay druerne høstes fra de gamle vinstokke i hånden og sorteres inden de kommer i de små bokse som de transporteres i frem til vineriet. Vinen gæres ved 18-20 grader i egetræsfade. Efter gæringen lagres vinen i 15 måneder i 228 liters egetræsfade, heraf 30 % nye.

Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.