2019 Gevrey-Chambertin La Justice

Frankrig Bourgogne Gevrey-Chambertin
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 636319
Udsolgt
kr. 479,00

En utrolig velbalanceret og elegant udgave af en Gevrey Chambertin. Her er fine noter af små røde jordbær, hindbær og et lille krydret element til sidst. Med tid i glasset viser denne stor kompleksitet med flot fokus på frugten. Milde tanniner og en god frisk frugtsyre. En vin der egner sig optimalt til fuglevildt, lyst kød eller milde oste.

Denne Lieu-dit (vinmark med navn) er beliggende I den nordlige ende af Gevrey Chambertin kommunen, på den østlige side af Route Nacionale. På denne side af vejen er der lidt mere ler i jorden, hvilket gør at vinen er lidt blødere og mildere end normalt for Gevrey Chambertin. Guyon ejer 2,58 hektar på denne mark. Druerne høstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 18 måneder på fad inden aftapning, heraf 30 % nye fade. 

Denne vin har godt af 1-2 timer på karaffel, hvis man vil drikke den inden 2020. Vinen har udviklingspotentiale frem til 2028 under optimale betingelser. 


Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.