2019 Chambolle-Musigny Les Cras

Bourgogne Chambolle-Musigny
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 636419
Udsolgt
kr. 599,00

Smuk klar i glasset med rød kant i sin ungdom. Duften byder på friske nuancer med røde kirsebær og violer til at give lidt kant. Elegant og delikat i sit udtryk med bløde tanniner og en klassisk Chambolle stil med cremet mundfølelse. 

Les Cras marken i Chambolle Musigny er delt op i to dele, den nedre er klassificeret som 1™er Cru, men denne øvre del er ikke 1™er Cru. Vinmarken ligger øverst på skråningen i godt 300 meters højde. Guyon ejer 1.13 hektar på denne mark, med en lerholdig jordbund med en del limsten. Druerne høstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 16 måneder på fad inden aftapning, heraf 30 % nye fade. 

Robert Parker 90+ points

"From part of this climat that's entitled only to the communal appellation, the 2019 Chambolle-Musigny Les Cras is more structured than the Clos du Village, unwinding in the glass with aromas of raspberries, plums, sweet spices and licorice."

Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.