2015 Chambolle-Musigny Les Cras

Frankrig Bourgogne Chambolle-Musigny
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 636415
Udsolgt
kr. 499,00
Smuk klar i glasset med rØd kant i sin ungdom. Duften byder på friske nuancer med rØde kirsebær og violer til at give lidt kant. Elegant og delikat i sit udtryk med blØde tanniner og en klassisk Chambolle stil med cremet mundfØlelse., , Les Cras marken i Chambolle Musigny er delt op i to dele, den nedre er klassificeret som 1'er Cru, men denne Øvre del er ikke 1'er Cru. Vinmarken ligger Øverst på skråningen i godt 300 meters hØjde. Guyon ejer 1.13 hektar på denne mark, med en lerholdig jordbund med en del limsten. Druerne hØstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 16 måneder på fad inden aftapning, heraf 30 % nye fade. 

Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.