2016 Aloxe Corton 1. Cru Fourniéres

Frankrig Bourgogne Aloxe-Corton
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 636616
Udsolgt
kr. 519,00
Ren og dyb i farven med en åben og charmerende duftprofil. Lidt urter i næsen, sammen med små fine bær fra skovens kanter. Fadet fornemmest ganske lidt i næsen, men er flot integreret i smagen, hvor frugten dominerer. En typisk Aloxe Corton med god kant og dybde i eftersmagen.  , , -----, ,  , , Les Fournieres marken er klassificeret som 1'er Cru og er beliggende lige ved landsbyen Aloxe i 240 meters højde. Guyon ejer en stor parcel på 1.35 hektar på denne mark med ren Pinot Noir vinstokke plantet. Druerne høstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 18 måneder på fad inden aftapning, heraf 33 % nye fade.  

Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.