Champagne Cuvées Influences 4 fl.

Frankrig Champagne Côte des Blancs
Champagne - 300,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 38111
Udsolgt
kr. 1.595,00

Med denne nye serie fra De Saint Gall, ønsker man at vise stilen fra det unikke terroir, man har i Champagne. Man har med 2000 vindyrkere adgang til store mængder af druer fra de bedste 1er Cru og Grand Cru landsbyer. Kældermester Cedric Jacopin mål er, at vise den stil som de enkelte byer kan tilbyde. Alle fire vine er degorgeret med lav sødme for, at fremstå så rene og elegante i udtrykket som muligt. Dosage ligger under 6 gram per liter.

Le Genererux, Premier Cru, 100% Chardonnay, 52% Vertus, 27% Bergeres-les- Vertus:
Smagsmæssigt yderst elegant med frisk citrus, grønne  æbler og flot præcision. En fin og intens Champagne med god intensitet. Anbefales til torsk med orangesauce eller bagt laks med gedeost.

Le Mineral, Grand Cru, 100 % Chardonnay, 52 % Cramant, 31 % Oger:
Mere blød i sit udtryk med noter af modne æbler, citrus og hvid kalk. Primært drevet af frugten, men med en god underliggende mineralitet til at bløde op for strukturen. Anbefales til aperitif eller til skaldyr, som fx hummer eller østers.

L'Expressif, Grand Cru, , 100% Chardonnay, 47% Oger, 33% Le Mesnil-sur-Oger: 
Her er noter af pære og orangeskal, der blander sig med de tydelige autolytiske gærnoter. Utrolig længde der bare holder ved. Anbefales til tørre, modne oste som fx Comté, eller evt. til gravad laks. Intens med stor kompleksitet i både duft og smag.

Le Charpenté, Grand Cru, 81 % Pinor noir, 19 % Chardonnay, 55 % Ambonnay, 15 % Bouzy:
Markant anderledes end de tre andre flasker i kasen. Dybere og mere kompleks i duften, hvor små røde bær lægger sig fint med. Moden citrus, mineralitet og en god kompleksitet der viser mange nuancer. En stor vin. Anbefales til mere komplekse retter som lammekød, eller foie gras, eller evt. bløde oste. 

De Saint Gall

Bag dette champagnebrand gemmer der sig en unik historie om en 40 år lang aftale mellem vinb¢nder fra 6 forskellige producentsammenslutninger, der slog sig sammen i 1966 under navnet Union Champagne. Alle havde de dybe rødder i Côte de Blancs hvide højdedrag og med marker i alle de mest berømte kommuner.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.