Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 1000 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Domaine PETIT et Fille

En familie historie på Loireflodens højre bred. I den maleriske vinby Pouilly-sur-Loire, finder man producenten Domaine Petit & Fille. Et 3. generations-vinhus, der i dag drives af vinmageren Aurélie Petit og hendes mand Sébastien. Tradition, modernisering, lidenskab og respekt for terroir; en vinmæssig filosofi og et håndværk, givet videre fra far til datter. I dag ejer domainet 12,5 hektar i de to appellationer Pouilly-Fumé and Pouilly-sur-Loire, hvorfra der produceres mineralske, sprøde og terroir-drevne vine. Markerne dyrkes efter bæredygtige principper, netop for at beskytte fremtidige generationer og den natur der omgiver dem. Domine Petit & Filles har hermed opnået HEV-certificeringen (High Invironmental Value), som bevis på deres store miljømæssige engagement.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Drue

Distrikt