Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Tyskland

Tyskland er hjemlandet for en af verdens mest alsidige vindruer; Riesling.

Riesling er altid frisk, som regel med høj syre og friskhed i højsædet. Druen kan komme i alle forklædninger, fra knastør til den sødeste variant. Der er 13 forskellige regioner i Tyskland der alle sætter deres aftryk på riesling, og andre vindruer.

Riesling er ikke ene om at herske i vinmarkerne og især de ”3 gange Pinot” er i stigning i disse år. Pinot Blanc skaber vine med mere bredde og stadig høj friskhed. Pinot Noir har sin egen stil i Tyskland, der de senere år har fået mere kompleksitet og dybde - takket været klimaforandringerne.

Hos Otto Suenson har vi længe samarbejdet med Markus Molitor i Mosel dalen, hvilket vi er stolte og glade for. Molitor ejer parceller på næsten 20 forskellige marker og leverer hvert år næsten 40 forskellige vine på Riesling til markedet. Vi prøver at holde næsen i sporet og finde netop de varianter, som passer til dit behov. Start med hans friske Haus Klosterberg som praktisk tappes på liter flaske, så garanterer vi, at du ikke vil blive skuffet.

I Pfalz har vi et godt samarbejde med Thomas Hensel, som eksperimenter og leger sig gennem marker og vineri. Stor respekt for naturen og lysten til at prøve mange forskellige druer, som netop giver en stor diversitet i stortimentet.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Region / Distrikt / Årgang / ...

Drue

Region

Distrikt

Produkter (155)

Sider

Sider