Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Levering 1-2 hverdage | Forvent ekstra leveringstid grundet Black Friday

Sonoma County

Californien

-

Sonoma County

Sonoma County er på mange måde en institution i Californisk og Amerikansk vin. Området var det første i USA, hvor man begyndte at dyrke vin i starten af 1810'erne.

Det var dog først i 1980'erne, at Sonoma for alvor trådte i karakter og løftede niveauet. Russian River Valley tog bl.a. form og anses i dag, som et af verdens bedste underområder for Pinot Noir druer. Andre druer som Chardonnay, Sauvignon Blanc og Cabernet Sauvignon kan dog også uden problemer dyrkes med succes her.

Området ligger nord for San Francisco og tættere på kysten end Napa Valley, og det betyder at klimaet her er en anelse køligere. De kolde vinde fra Stillehavet giver druerne en længere vækstsæson og dermed opbygges stor kompleksitet i druerne. De køligere nætter gavner især Pinot Noir druen, som virkelig kan udfolde sig her. Merry Edwards, dronningen er Pinot Noir laver således nogle af de mest anerkendte Pinor Noir vine fra Californien i dette fantastiske vinområde.

Udvid Søgning
Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Region / Distrikt / Årgang / ...

Drue

Region

Distrikt