Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Rioja

Spanien

-

Rioja

Rioja er et vinområde der har gennemgået en rivende udvikling over de seneste år. For 20 år siden har vi den opfattelse at alt Rioja vin var tørt med smagenoter af gamle trætte træfade. Det har i den grad forandret sig. I dag er der fokus på frisk frugt, høj smagsintensitet og flotte balancerede vine til den moderne forbruger. Hele den bevidsthedsændring der er sket hos de spanske vinproducenter har også gjort at vores sortiment af spansk vin har udviklet sig markant i de seneste år.
I dag arbejder vi med 3 producenter fra Rioja; en rigtig traditionel udgave fra Marques de Legarda og en virkelig moderne topversion fra Remirez de Ganuza – en af de få producenter der har fået 100 point for en Rioja rødvin. Seneste skud på stammen er terroir producenten Gomez Cruzado som ligger i hjertet af Rioja Alta.

Udvid Søgning

Produkter (16)

Sider

Sider