Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Levering 1-2 hverdage | Forvent ekstra leveringstid grundet Black Friday

Napa Valley

Californien

-

Napa Valley

Napa Valley er den unikke dal i Californien, hvor der er mulighed for at producere de største og mest komplekse vine.

Klimaet er tørt som ved middelhavet og opdelt i flere forskellige mikroklimaer. Kombineret med flere jordbundstyper danner det grobund for en bred vifte af druesorter, som alle kan producere vine i højeste kvalitetsniveau.

Det var det første område i Californien der blev AVA (American Viticultural Area), hvor der blev opsat regler for udbytte, beplantning m.m. På trods af sin ringe størrelse, hvor Napa kun står for 4% af den samlede produktion i Californien, så er det her de største vine kommer fra.

Helt unikt så er 95% af vinerierne i Napa Valley stadig ejet af familier, hvilket også gør sig gældende for vores producenter. Kig nærmere på et fantastisk vineri som Darioush, der er ejet af én mand med en vision. Quintessa, der er planlagt af familien Huneeus fra første sten og stadig er under udvikling. Målet er at lave vine på højt niveau, der kan sammenlignes med de bedste i verden.

 

Udvid Søgning
Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Region / Distrikt / Årgang / ...

Drue

Region

Distrikt

Produkter (5)