Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Gratis fragt ved 1000,- / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag / Hurtig levering på 1-2 hverdage

Loire

Frankrig

-

Loire

På trods af at Loire faktisk er den største vinregion i Frankrig hvad angår areal, så er vinene ikke blandt de mest kendte hos den brede befolkning. Området strækker sig 500 km. på tværs af Frankrig fra Paris ud mod Atlanterhavet. Området spænder meget bredt, og er opdelt i 5 underregioner. Hoveddruen til de hvide vine er Chenin Blanc og til de røde er det Cabernet Franc.
 
Mange af vinene i midten af regionen omkring Anjou og Vouvray kommer ofte med en anelse sødme, som balanceres af flot frugtsyre. Vores producent Benoit Gautier leverer yderst interessante Vouvray vine fra det helt tørre, til det flot balancerede med en lille sødme. Prøv evt. også hans berømte mousserende vine fra Vouvray.

Helt ude ved Atlanterhavet ligger Muscadet regionen, som i disse år er ved at få en genoplivning. Det er resultatet af en ny generation af vinmagere, der tager over og ændrer fokus fra kvantitet til kvalitet. Vi er glade for vores samarbejde med den unge Julian Braud, der arbejder 100 % økologisk i nogle af de bedre underregioner i området.

Udvid Søgning

Produkter (21)

Sider

Sider