Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Languedoc

Frankrig

-

Languedoc

Languedoc er et af Frankrig's sydligste vinområder, hvor man som vindrikker kan opleve den største diversitet. Der anvendes et væld af forskellige druesorter her, og i det jordbunden varierer i uhørt grad, er det utrolig vigtigt at kende sine producenter her. Det er et af de sværeste områder i Frankrig at gøre sig klog på.

Man arbejder med druer, som vi også kender fra bl.a Rhone og Bordeaux, men herfra kommer druerne til et andet udtryk. Man har stadig varmen i frugten i mange af vinene, men grundet den tættere placering på middelhavet opleves vinene ofte ikke helt så kraftige, som det eksempelvis kan være tilfældet med de klassiske Rhône vine fra Chateunauf Du Pape.

Generelt har vi oplevet  en markant stigning i kvaliteten af vin fra Languedoc over de seneste 10 år, så dette område er nu et af de mest interessante, hvad angår forholdet mellem kvalitet og pris.

Udvid Søgning
Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Region / Distrikt / Årgang / ...

Produkter (11)