Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 999 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Bolgheri

Italien

-

Toscana

Bolgheri

Bolgheri er området som har været med til at sætte Toscana på landkortet, overfor de moderne forbrugere. Cabernet Sauvignon og Merlot er de to druer som dominerer i denne underregion i Toscana. Siden den vinmæssige revolution i 1970erne har denne region slået sig fast som en af de førende områder i verden for Cabernet Sauvignon baserede vine. Den jordbund man har her, kombineret med de milde briser fra Middelhavet, giver netop muligheden for at fremstille vine med stor kompleksitet.

Vin fra Bolgheri brød for alvor gennem lydmuren, da Super-Toscaneren Sassicaia i starten af 1970'erne slog alle top-bordeaux vinene ved en blindsmagning. Siden er flere kommet til og bl.a. Grattamacco's Bolgheri Superiore leverer på højt niveau i disse år.

De bedste vine fra Bolgheri har stort gemmpotentiale. Det er vine, som er tætte med stor smagsintensitet og faste tanniner.

 

Udvid Søgning

Produkter (7)