Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Alto Adige

Italien

-

Alto Adige

Alto-Adige er den Nordligste vinregion i Italien grænsende helt op til Østrig. Alto-Adige betyder da også Syd-Tyrol og det er tydeligt at man i dette omrøde er tættere forbundet med bl.a. Østrig og Tyskland og deres druer, end man ellers oplever det i Italien.

Der er en lille overvægt i at dyrke hvide druer her i regionen, hvor især Pinot Grigio bør fremhæves som den mest udbredte, men også druer som Chardonnay, Gewûrztrainer og Pinot Bianco dyrkes med stor succes.

Alto-Adige ligger lige ved foden af Alperne og oplever således det bedste fra to verdener - en perfekt balance mellem de friske og kølige luftstrømme fra bjergene og Middelhavet's solskin. Denne kombination giver grobund for vinbønderne at lave vine med imponerende balance og flot mineralitet.

De røde vine fra Alto-Adige domineres af lokale druer såsom Lagrein, men med tiden har bl.a. Pinor Noir (Pinot Nero her) også vundet et fint fodfæste.

Udvid Søgning
Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Region / Distrikt / Årgang / ...

Produkter (20)

Sider

Sider