Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 999 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Weingüter Wegeler

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen. Stilen begge steder er til den elegante og yderst velbalancerede side.  Geheimrat Julius Wegeler giftede sig med en datter fra den berømte vinfamilie Deinhard, og de startede i 1882 vingården i Oestrich-Winkel, som er en af de bedste byer i Rheingau området. I dette område ejer familien mere end 45 hektar af de bedste marker, primært beplantet med gamle riesling vinstokke. Wegeler var én af de oprindelige fire grundlæggende medlemmer af VDP, sammenslutningen af Tysklands bedste vinproducenter. I dag står de stadig for nogle af de flotteste, tørre rieslingvine under denne designation.  
 

Produkter (15)