Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Suavia

For at skrive en god historie har du brug den rigtige lokation og de rigtige mennesker. Historien om Suavia har netop dét. Landsbyen Fittà, beliggende højt i markerne i Soave distriktet. Her er små gamle huse, en lille kirke og familier med rødderne dybt i jorden. Vi skal mødes med familien Tessari der har boet og arbejdet i disse bakker siden det nittende århundrede. Vinhuset Suavia blev dog først grundlagt i 1982 da far og mor; Giovanni og Rosetta blev opmærksom på potentialet i disse vinmarker. De grundlagde vineriet og begyndte at arbejde med deres egne druer. Fra starten var der fokus på kvalitet og gamle kloner af de bedste druesorter. I dag er det 3 af familiens døtre som driver familiens vinhus videre. Meri, Valentina og Alessandra arbejder videre i landsbyen Fittà hvor det hele startede.

Produkter (11)